Profil

You Are Here: Home / Profil

Companie

Suntem partenerul IT cu experiența care ofera consultanța, suport si poate solutiona multe din problemele Dvs. de automatizare. Din 1997 ne-am concentrat pe oferirea unei game cit mai complete de servicii IT.

Va garantam o organizație deschisa cu linii scurte de comunicare si o persoana de contact dedicata pentru organizația dumneavoastra.

[Firma noastra este împarțita în trei departamente, fiecare specializat în domeniul lor si poate oferi în comun o solutie totala în domeniul TIC.]

 

Administrare & Întreținere

Departamentul Administrare & Intreținere ofera o soluție totala în domeniul administrarii si întreținerii intregii infrastructuri IT. Abordarea are ca scop ghidarea clientului în toate fazele automatizarii proceselor, prin aceasta intelegind: consiliere, implementare, consultanța si outsourcing total, soluții de cloud, de lucru de la distanța (acasa), precum si de administrare si întreținere.

Daca doriți sa utilizați serviciile si / sau produsele noastre IT, va rugam sa ne contactați telefonic la: 0774-602723 sau e-mail: office@centrit.ro. Va vom contacta inapoi cât mai curând posibil pentru a va oferi informații suplimentare sau pentru a programa o intilnire cu Dvs.