Securizare

You Are Here: Home / Securizare

 

Solutii de securizare a datelor

Amenințările informatice au devenit din ce în ce mai sofisticate. O infrastructură inadecvat protejată, slaba educare/informare a utilizatorilor, lipsa actualizărilor de secfirewalluritate ale programelor rulate, pot conduce la pierderea definitivă a datelor importante din firmă.
Un click greșit pe o pagină web sau într-un e-mail accesat poate duce instant la distrugerea, sau mai nou, criptarea datelor Dvs.

Cazuistică concretă:
– imensa “scurgere” de date experimentată de mega-sellerul TARGET in 2013. Hackeri ce au reușit sa sustragă date financiare, planuri de afaceri confidențiale, date personale, dosare medicale ale angajaților și tot ce mai era stocat digital.
– scandalul celor 300’000 de email-uri “colecționate” de hackerii ruși din contul de e-mail al candidatului la prezidențiale Hillary Clinton, datorată utilizării unei adrese de e-mail PRIVATE în mediul profesional.
– imagini cu noul Iphone7 sustrase de un angajat si publicate pe piață înainte de lansarea oficială.

Drepturile utilizator corect stabilite și un set de politici de buna-practică in domeniul securitații ar fi prevenit aceste neajunsuri.

centrIT.ro are o abordare proactivă de gestionare și de monitorizare a securității în infrastructura Dvs. IT.
Această abordare include audituri de securitate și evaluări pentru a identifica potențialele vulnerabilități în rețea și remedierea acestor vulnerabilități înainte de a compromite rețeaua sau datele.

Serviciile noastre specializate de securizare a rețelei permit prevenirea, identificarea și eliminarea
amenințărilor rețelei informatice pentru următoarele:

–  LAN (Local Area Network)/WAN (Wide Area Network)
–  Software – Aplicații și sisteme de operare
– Hardware – Firewall-uri, routere/switch-uri, WI-FI, servere și stații de lucru
– Utilizatorii interni și externi

Mai multe informații?

Aveți întrebari sau doriți mai multe informații? Va rugam nu ezitați sa ne contactați. Sau solicitati un IT-Check Gratuit si explorați posibilitațile!